Wordless Wednesday #4 – Dapat Gaji

Wordless Wednesday #4 - Dapat Gaji

Rasa macam orang MLM pulak dok tayang-tayang duit. Hahaha..

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


40 Comments

  1. Banyaknya duit. Kalau dapat sebanyak tu, bolehlah shopping raya.hehehe
    Jom baca entri terbaru di blog shaharil – Salam RamadanMy Profile

  2. alamonline says:

    memang sebijik macam promo MLM lah bro Anarm..hehe. ingatkan duit income blogging tadi.
    Jom baca entri terbaru di blog alamonline – Apakah Rahsia Kejayaan Perniagaan Orang Cina?My Profile

  3. RM700 dlm gmbr.. hehehe.. luar gambar x tau la bape.. :lol:
    Jom baca entri terbaru di blog Mr.Bintang – Selamat BerpuasaMy Profile

  4. wahh
    rezeki tu :cool:
    Jom baca entri terbaru di blog wazy – Selamat Menyambut Ramadhan 2011 1432 HijrahMy Profile

  5. pergh…org ada duit la katakan…wuu…jeles2…haha…boleh blanja aku mkn ni…:P
    Jom baca entri terbaru di blog Mohd Isa – Salam Ramadhan dan Salam MerdekaMy Profile

  6. Afiffuddin says:

    Salam, 1st time masuk blog nie. :) Gaji kerja kerajaan atau gaji online?
    Jom baca entri terbaru di blog Afiffuddin – Cek Pertama daripada Churpchurp – Edisi VideoMy Profile

  7. SyahmiShaarani says:

    Kaya hang sekarang kan Anarm.. good luck on bisnes. Kekeke!
    Jom baca entri terbaru di blog SyahmiShaarani – Ramadan, bersediakah kita?My Profile

  8. Seronok melihat duit tapi lebih senang kalau duit itu menjadi milik kita ;-)
    Jom baca entri terbaru di blog akubiomed – Wordless Wednesday #6 – Selipar FipperMy Profile

  9. bro,aku dah kira duit tu.rasanya ada kot lebih RM 1000.betul tak bro? hehe…
    Jom baca entri terbaru di blog Pacifista – X – Blogger dan TaglineMy Profile

  10. ahmad kamil says:

    Bro Anarm…ini boleh lepas downpayment nissan Skyline ni..hahahaha :lol:
    Jom baca entri terbaru di blog ahmad kamil – Doktor, Islam dan LogikMy Profile

  11. gambar sebijik login fesbuk dapat RM 100. :lol:

    Jom baca entri terbaru di blog MuJE – Beta.My Dilancarkan!My Profile

  12. Safwan Seth says:

    berapa riban tu abg anarm dapat? huhu
    Jom baca entri terbaru di blog Safwan Seth – QuestScan Palsu dan BahayaMy Profile

  13. haha…banyak duit bro.duit gaji ke,duit income dari blogging?haha… :biggrin:
    Jom baca entri terbaru di blog Pacifista – X – 5 + 2 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 @ DenaihatiMy Profile

  14. mcm masyuk aje~hehehe
    Jom baca entri terbaru di blog fadzioriq – Steamboat @ Uptown Shah Alam, Seksyen 24.My Profile

  15. afiq aiman says:

    sekali dapat keluarkan semua ke bro? hihi
    Jom baca entri terbaru di blog afiq aiman – Panduan Lengkap Penggunaan Gambar Di Blog PostMy Profile

  16. bukan mainnnn

  17. duit churp-churp pun tak byk camni. :lol:

    Jom baca entri terbaru di blog SS – Wordless Wednesday #WW 8 | Doodle PoodleMy Profile

  18. waaaaahhh~~.
    bahagie.. hehe

  19. juanita says:

    Wahh…bape rm tu :D :cool:

    Jom baca entri terbaru di blog juanita – WORDLESS WEDNESDAY : Kuda Ku Lari GagaH BeraniMy Profile

  20. dapat gaji kluar cash terus macam tu? waaahh…
    Jom baca entri terbaru di blog Azah – Ketahui Samada Blog Dikenakan Google PenaltyMy Profile

  21. bro, tayangan duit kepada umum selalunya bersyarat kena ltk tanda ‘contoh’. xpasti samada kt blog perlu ke x.
    tp apa2 pon, bila nk blanja strangers mcm saya ni :tongue:
    Jom baca entri terbaru di blog Ekspresi Ruang – Wordless Wednesday #9My Profile

  22. bese nampak muka sekali..baru real :whistle:
    Jom baca entri terbaru di blog aizuddin – Wordless Wednesday #1– Proton Saga FlxMy Profile

  23. paparich jom!!
    Jom baca entri terbaru di blog Jaws – Wordless Wednesday #2: BMWMy Profile

    • @Jaws, selesaikan benda2 lain dulu dengan duit gaji ni.. ada lebih baru bleh paparich.. paparich terus kang takut takleh nak setel plak benda2 lain yg perlu diselesaikan secepat mungkin tu.. merancang penggunaan duit.. banyak risiko kalau tak merancang bila ada duit banyak..
      Jom baca entri terbaru di blog Anarm – Wordless Wednesday #4 – Dapat GajiMy Profile

  24. tak pernah lagi merasa anarm belanje.hahahaha
    Jom baca entri terbaru di blog pakeri – Tips Terbaik Tarik Follower Di TwitterMy Profile

  25. Fuh! Sedappp..
    Jom baca entri terbaru di blog Azizwan – Wordless Wednesday #2 – Sampai Pun KauMy Profile