RM20 Shopping Credits daripada Superbuy

Dah lama aku tak shopping online kat Superbuy. Kadang-kadang aku buka jugak website Superbuy nak tengok kalau ada offer menarik. Tapi biasanya takde yang menarik. Semua yang aku nak dah pun dibeli kat situ sebelum ni. Beli barang murah je, yang mahal memang takut sikit nak beli online.

Semalam terima email dari Superbuy katanya “We Miss You“. Haha. Lama sangat dah tak shopping kat situ sampai diorang rindu kat aku.. atau ‘rindu’ nak duit aku? Hehe..

superbuy shopping credits

Oleh sebab dah lama aku tak shopping di Superbuy, diorang bagi aku RM20 Shopping Credits. Nak suruh aku habiskan duit lagi kat situ. Tapi macam best pulak. Boleh guna credit tu untuk shopping. Malam nantilah tengok barang terbaru kat Superbuy kot-kot ada yang menarik minat aku nak membeli.

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

6 Comments

  1. Tak pernah lagi terjah laman superbuy tu..hehe
    Jom baca entri terbaru di blog Hafizul – Cara Buat Akaun PaypalMy Profile

  2. bestnya..siapa nak bagi RM20 kan..:)
    Jom baca entri terbaru di blog anip – Have Clothes Will TravelMy Profile

  3. tak serik2 lagi ke membeli kat kt situ? ari tu punye la membebel2 barang lambat sampai.. huhu
    Jom baca entri terbaru di blog Suraya – Fashion Week 2013 Mid ValleyMy Profile

  4. BeritaKaki says:

    setakat ni belum pernah dgr lagi superbuy
    Jom baca entri terbaru di blog BeritaKaki – AFC CUP : Keputusan Maziya SC vs KelantanMy Profile

  5. ada gak dapat…. tp macam tak berminat nak membeli…

    kalu dr groupon ker, ilovediscount ker..best gak…hik3