Menu Diet di Pejabat

makanan diet di pejabat

Menu diet di pejabat – Biskut Jacob’s dan minuman Horlicks serta Milo yang ditaja oleh rakan sepejabat. Boleh makan dan minum sambil buat kerja.

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

29 Comments

  1. :smile: Gantikan nasi lemak dan roti canai kepada Jacobs dan horlicks…terbaik!

  2. Memang terbaik…Gantikan kebiasaan nasi lemak dan roti canai kepada sesuatu yang lebih menyihatkan…semestinya biskut Jacobs dan Horlicks.. :smile:

  3. Kalau dipejabat saya stok didalam gambar sehari sahaja licin. :-)
    Entri terbaru di blog akubiomed : Wordless Wednesday – Tribute Lahad DatuMy Profile

  4. kat opis saya pun ada gak biskut lemak….& air milo, kopi, teh…
    Entri terbaru di blog sukma : ” GIVEAWAY : Gempak Bersama Nazlyizan “My Profile

  5. sesekali makan mcm tuh sedap juga…:)
    Entri terbaru di blog papa mifz : Wordless Wednesday – Minum SusuMy Profile

  6. apasal dekat opis aku takde benda ini ha :angry:
    Entri terbaru di blog onlajer : Wordless Wednesday : Siapa Pernah Main?My Profile

  7. Makan tetap kena makan. Kalau lapar memang kerja pun tak jalan. Biskutpun jadi la.
    Entri terbaru di blog Hazmin Hamudin : Wordless Wednesday | Kartun LatMy Profile

  8. Kalau makan banyak tetap tak jadi diet.. :D
    Entri terbaru di blog anif : Mancis Cap Lada – Wordless Wednesday #75My Profile

  9. macam nak kasi gemuk aje nih. haha..
    Entri terbaru di blog titan : 8 Teknik AJAIB untuk buat Sales.My Profile

  10. bagus, makan dan minum yang sihat…menambah produktivity bekerja..
    Entri terbaru di blog BUNDA : WW # Trust…My Profile

  11. ada pakar pemakanan kata jangan biarkan perut lapar atau kosong.
    so dengan kaedah simpan biskut kat office ni boleh lah buat kunyah-kunyah time kerja, supaya perut tak cepat kosong dan hantar signal kat otak supaya cari nasi atau makan berat-berat sebab lapar :biggrin:
    Entri terbaru di blog wandisini : Google Reader Tamat Perkhidmatan 1 July 2013My Profile

  12. kalau betul kekal makan ni, pasti kesihatan tip top punya :)
    Entri terbaru di blog auc : Samsung Galaxy Dapat Update Android 5.0My Profile

  13. Biskut Jacob dan ho ho Horlicks padanan yang terbaik
    Entri terbaru di blog wazy : Wordless Wednesday #54My Profile

  14. Terbaiklah bro Anarm.

    Kalau amal makan pagi dan malam, portion by portion, mmg bagus ni…

    Ambe nak kena tambah stok jugak ni..hehe

  15. Datin Tyka says:

    kalau diet, air suam je.. he he
    Entri terbaru di blog Datin Tyka : Game BerhantuMy Profile

  16. Oneblogsocial says:

    Pasangan serasi (Jacobs + hosrlick)
    Entri terbaru di blog Oneblogsocial : Bing Webmaster ToolsMy Profile

  17. Time2 lapar ni makanan paling sedap..hehe
    Entri terbaru di blog hafizrahim : Wordless Wednesday : Aku, Superman Dan MUMy Profile