Menu Diet di Pejabat

makanan diet di pejabat

Menu diet di pejabat – Biskut Jacob’s dan minuman Horlicks serta Milo yang ditaja oleh rakan sepejabat. Boleh makan dan minum sambil buat kerja.


29 Comments

  1. pianza says

    Memang terbaik…Gantikan kebiasaan nasi lemak dan roti canai kepada sesuatu yang lebih menyihatkan…semestinya biskut Jacobs dan Horlicks.. :smile:

  2. says

    ada pakar pemakanan kata jangan biarkan perut lapar atau kosong.
    so dengan kaedah simpan biskut kat office ni boleh lah buat kunyah-kunyah time kerja, supaya perut tak cepat kosong dan hantar signal kat otak supaya cari nasi atau makan berat-berat sebab lapar :biggrin:
    Entri terbaru di blog wandisini : Google Reader Tamat Perkhidmatan 1 July 2013My Profile

  3. says

    Terbaiklah bro Anarm.

    Kalau amal makan pagi dan malam, portion by portion, mmg bagus ni…

    Ambe nak kena tambah stok jugak ni..hehe