Majlis Perpisahan Awek Praktikal

Majlis perpisahan awek praktikal

Hari Jumaat lepas hari terakhir awek praktikal menyerikan suasana ruang ofis kitorang. Oleh sebab minggu lepas rakan-rakan sepejabat yang lain sibuk dengan kerja kat luar, tak sempat nak buat majlis untuk dia.

Tadi awek praktikal datang sekejap untuk jumpa boss. Kitorang pun buat majlis kecil-kecilan makan Domino’s Pizza dalam bilik meeting. Tapi boss besar pulak takde. Yang ada cuma boss kecik dengan aku dan seorang lagi rakan. Walaupun tak ramai tapi majlis makan-makan tetap berjalan.

Lepas ni dah takde awek kat ofis ni. Semua lelaki. Tapi dengar cerita awek praktikal ada rekemen kawan dia kerja kat sini. Awek jugak! Hari Rabu nanti dia datang ofis. Kalau diterima, mungkin awal tahun depan ofis ni akan ada awek baru. Kihkihkih..

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


23 Comments

  1. Ada kekosongan tak untuk jejaka macam bro. Kot2 boleh praktik dengan awek baru tue.. dia habis praktikal, bro pun habis pratik..

    ok kan :)
    Entri terbaru di blog Bro Framestone : Top Blogger Sahut Cabaran DenaihatiMy Profile

  2. wahhhh minggu depan ada oksigen baru di ofis ya….
    moga terus segar bernafas
    hiks
    Entri terbaru di blog sweetkurma : warna dan waktu solatMy Profile

  3. title dah ade awek da,gambar lak xde.spoiled betul la.hahaha
    Entri terbaru di blog pakeri : Wordless Wednesday #2My Profile

  4. lensablogger says:

    tunjuk gambar pizza aje ke…
    Entri terbaru di blog lensablogger : Anak kucing siapakah ini yang kelaparan di masjid nan indah!?My Profile

  5. sekurg2nya dpt menceriakan opis yg suram..hehe
    Entri terbaru di blog Jebeng Otai™ : Crepes Nutella Lebih Sedap Dari Crepes DurianMy Profile

  6. gambar. gambar awek. mana? mana? haha..
    Entri terbaru di blog titan : MSMW 2013 – Masihkah ada peluang?My Profile

  7. wah majlis perpisahan makan pizza
    Entri terbaru di blog hairulafiz : 2012 Tahunku Yang KacakMy Profile

  8. lelaki jer ada dlm ofis? xde awet? fuhh, seperti dlm ofis xde bunga…hehe
    Entri terbaru di blog Sarah : 11 Tips For Traveling With ME/CFS or FMMy Profile

  9. kena jaga awek baru ni baik2. jangan buat gangguan seksual dan double meaning. kesian kaf awek baru tu nanti
    Entri terbaru di blog Ladfe Amir : Tutorial Macam Mana Dan Tip Download Mp3 Dari YoutubeMy Profile

  10. Teringat 3 tahun lepas,tempat kerja lelaki je ramai,sekali ada 2 orang bunga baru ,semakin ceria plak,hatri-hari semangat je pergi kerja sebab ada penyeri,hehe
    Entri terbaru di blog wazy : Rahsia KehidupanMy Profile

  11. bila ada bunga dalam opis tu barulah harum dan wangi kan…hehe
    Entri terbaru di blog ejam : Kaki dan Jari-jariku.My Profile

  12. kasi tunjuk gambar le
    Entri terbaru di blog faizalPJ : iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile