Lawatan ke Markas Ultimate Brilliant

Markas Ultimate Brilliant

Balik dari meeting dengan big boss tadi aku singgah kejap ke markas baru Ultimate Brilliant kepunyaan saudara Jaws Ismail. Katanya baru pasang internet UniFi yang laju kate ko. Aku pun pergi la tumpang lepak sekejap buat kerja.

Markas atau ofis Ultimate Brilliant masih kosong lagi. Kata Jaws, sedang menunggu untuk tempah perabot bagi mengisi ruang-ruang ofis yang masih kosong kosooo oonggg..

Markas Ultimate Brilliant

karpet berbulu

Karpet yang berbulu

Ultimate Brilliant merupakan syarikat yang menjalankan perniagaan dalam bidang IT dan Multimedia. Antara perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat Ultimate Brilliant ialah pembangunan laman web, sistem dan script, rekabentuk grafik, percetakan, video production, pembangunan perisian, photography, online marketing, seminar dan konsultasi. Selain tu ada juga pemasaran dan penjualan produk.

Since 2008 we served many clients, individual and enterprise in the field of IT and multimedia. With these experiences, we confidence can deliver the best service and product for you. Our company equipped with full-time and part-time experienced employees, creative and able to deliver what the customer wants. In our term we only got 2 assets; our clients and our employees. – Ultimate Brilliant

Sesiapa nak guna servis dari Ultimate Brilliant untuk buat laman web atau blog atau untuk tempahan banner, bunting, bisnes kad dan sebagainya boleh hubungi…

Alamat Pejabat Ultimate Brilliant:
10-1A, Jalan Putra 8, Putra Kajang,
43000 Kajang, Selangor
 
No. Telefon:
03-8740 8605 / 012-511 5081
 
Facebook: fb.com/UltimateBrilliant
Website: http://ultimatebrilliant.com

Jaws Ultimate Brilliant

Big boss Ultimate Brilliant sedang jawab panggilan pakai tab

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

29 Comments

  1. karpet berbulu yg best tu..hehe
    menarik markaz ni… :smile:
    Jom baca entri terbaru di blog nubieo – Web Site Hosting – Tips For Choosing The Best Service ProviderMy Profile

  2. perrgghhh.. mantap tu opis.. ada bajet lbh nanti leh try ultimate brilliant utk design theme blog
    Jom baca entri terbaru di blog sohoque – Tips Murah Rezeki: Amalkan Solat Sunat DhuhaMy Profile

  3. fuhhh karpet tu yang paling aku suka sekali haha
    Jom baca entri terbaru di blog topo – Koleksi Gambar Haiwan Comel TerkejutMy Profile

  4. terkejut aku g blog kau dah putih kalernya, luntur kena clorox ker apa..hehe
    apapun hebat ler abang jaws tu dah ada markas operasinya sendiri..good luck yer.
    Jom baca entri terbaru di blog ejam – Dapat Komputer Terpakai Pun Jadilah.My Profile

  5. waduh, siap ada markas lagi tu. hehe
    Jom baca entri terbaru di blog ohcikgu – Kamu Saja – Ainan Tasneem Official MTV HDMy Profile

  6. Fuhhh nice la bejabat die, FORMAL abes :cool: :cool:
    Jom baca entri terbaru di blog Nazmi – TPB AFK – Summer 2013My Profile

  7. ada kubu sendiri sudah,best la.
    Jom baca entri terbaru di blog waireen – Promotion percuma Airasia datang lagi 15hb 2013My Profile

  8. boleh puji citarasa Jaws ni, ada style. walaupun simple tapi nampak eksklusif, korporat aje
    Jom baca entri terbaru di blog nazra – Ada yg dah guna rebat RM200 telefon pintar untuk belia daripada SKMM?My Profile

  9. semoga bisnes beliau berkembang dengan lebih maju…

    warna office tuh menarik…ceria gitu…:)
    Jom baca entri terbaru di blog papa mifz – Cara Tidurkan AnakMy Profile

  10. Mantap ofisnya :)
    Jom baca entri terbaru di blog Bro Framestone – 10 Siri Manga Terlaris 2012 Di JepunMy Profile

  11. Tanniah kepad bro Jaws. Mana secretary? Sorok yer. :-)
    Jom baca entri terbaru di blog akubiomed – SIC beri 2 tiket percuma F1 Petronas 2013My Profile

  12. wah markaz yang kemas menarik
    Jom baca entri terbaru di blog auc – Terkini Himpunan Kebangkitan Rakyat 12 Jan 2013My Profile

  13. Semoga sukses dengan usahanya dan juga office barunya pula
    Jom baca entri terbaru di blog Blog Keperawatan – Permohonan Maaf Untuk DenaihatiMy Profile

  14. Bos! nak mintak kerja boleh?

    =)

  15. wah, tahniah buat jaws. untunglah, orang tu dah gi melawat. aku jauhlah plak nak gi melawat. tunggu masa yang sesuai jelah jawabnya. haha
    Jom baca entri terbaru di blog Mohd Isa – Live Streaming Anugerah Juara Lagu Ke-27 AJL 27My Profile

  16. wah, terbaiklah. teringin gak nak ofis macam ni.

  17. wahhh tahniah buat jaws… ada kerje kosong ke, bilik sebelah tu macam kosong lagi hehe…
    Jom baca entri terbaru di blog sweetkurma – menjejaki pengomen tegar 2012My Profile

  18. Buku resit buat tak?

    Tengah cari² company buat buku resit..nak tempah untuk buku resit PIBG

    Kalau tak buat, kalau bro anarm ada kenal mana² company kat bangi yang buat roger² eh
    Jom baca entri terbaru di blog cikgu naman – Internet On The Go Bersama P1 Mifi MX230My Profile

  19. stylo lah boss. aku tak sempat lagi jenguk markas Jaws ni.. minggu depan kalau sempat nak test unifi laju kata ko kat sana.. hahah.
    Jom baca entri terbaru di blog zuls – 7 Resolusi Blogging 2013 Untuk Zulseffort.comMy Profile

  20. dah ada markas dahh..
    Jom baca entri terbaru di blog titan – Anda dapat backlink PR3 dari blog saya.My Profile

  21. Wah terbaik… :D bilalah nak berpeluang gi melawat markas ultimate brilliant ni ya… :D
    Jom baca entri terbaru di blog Eizil – 2013 Permulaan yang sihat.My Profile