Komisyen Affiliate eQurban.com

Alhamdulillah dah terima bayaran Komisyen Affiliate eQurban.com sebanyak RM setengah ribu. Ceyyy.. Bunyi macam banyak je. Haha. Cuba teka berapa? Hee.. Tak sangka boleh dapat sebanyak tu walaupun aku jarang promote affiliate eQurban ni. Kalau aku promote lebih lagi mesti lagi banyak dapat hasil. Lepas ni nak promote banyak-banyak lah..

Komisyen Affiliate eQurban

Affiliate eQurban merupakan salah satu cara untuk buat duit secara online melalui program Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja. Terima kasih kepada pihak eQurban kerana telah menyediakan platform untuk orang ramai buat duit melalui program affiliate ni atau dipanggil Rakan Niaga eQurban.

Di samping tu dapat juga beri sumbangan kepada rakyat di Kemboja. Rasanya semua orang dah tahu hidup mereka di sana serba kekurangan, tak seperti kita di Malaysia ni. Kadang-kadang bila buat aktiviti Qurban atau Aqiqah di sini, banyak daging yang terbazir macam tu je. Di Malaysia kan senang nak dapatkan daging.

Daripada kita berterusan membazir daging lebih baik kita buat Qurban / Aqiqah di Kemboja. Dapat jugak mereka yang hidup susah di Kemboja sana tu merasa makan daging.

Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja

Program Qurban dan Aqiqah di Kemboja

eQurban merupakan peneraju Qurban dan Aqiqah di Kemboja. Siapa nak buat Qurban atau Aqiqah boleh order secara online melalui laman web eQurban.com. Harga untuk Qurban dan Aqiqah adalah seperti berikut:

  • 1 Ekor Lembu – RM1750 / 595 USD (International)
  • 1 Ekor Kambing – RM550 / 190 USD (International)
  • 1 Bahagian Lembu – RM250 / 85 USD (International)

Tempahan Qurban dan Aqiqah di Kemboja

Komisyen Affiliate Rakan Niaga eQurban.com

Bagi Rakan Niaga eQurban, komisyen akan dibayar mengikut jumlah tempahan. Komisyen untuk tempahan 1 bahagian lembu adalah sebanyak RM15. Untuk 1 ekor lembu pula sebanyak RM105 dan 1 ekor kambing RM50.

Ramai yang dah dapat komisyen affiliate daripada eQurban. Ada yang salurkan hasil pendapatan affiliate mereka kepada fakir miskin di Kemboja. Sumbangan tu juga dijadikan dana pembinaan sekolah. Ada juga yang gunakan hasil affiliate mereka untuk buat ibadah Qurban / Aqiqah di sana. Aku pun buat Qurban tahun lepas guna duit komisyen affiliate yang aku dapat.

Perasmian Sekolah Integrasi Dhia Uddin

Siapa belum menjadi rakan affiliate eQurban bolehlah mendaftar di laman web eQurban.com. Daftar percuma je lepas tu boleh buat duit.


35 Comments

  1. hafizmd says

    tahniah bro anarm

    sambil berniaga sambil menderma…subhanallah

    nampaknya, ambe kena ambil kesempatan ni utk tambah saham akhirat…

    thanks bro anarm berkongsi