Jom menang Laptop Acer Aspire One Percuma

Acer Aspire One Untuk Dimenangi

Sebentar tadi ada menerima tweet daripada @DenaiHati yang meminta untuk retweet entri di blognya yang bertajuk Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma. Denaihati dengan semangat ‘Hidup Untuk Memberi’ menyediakan bukan satu, tetapi 2 buah laptop Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. Untuk pengetahuan korang, contest ini terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni kecuali forum, komuniti dan website.

Bagi sesiapa yang berminat untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh DenaiHati bolehlah menyertainya sekarang. Penyertaan adalah percuma. Hadiah untuk dimenangi pun percuma. Jom Menang Laptop Acer Aspire One Sekarang! Hanya tiga syarat sahaja yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One.

Syarat penyertaan contest Menang Laptop Acer Aspire One:

  1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan di ruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog… Contoh:

    Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog ANARM.NET

  2. Follow Twitter DenaiHati di http://twitter.com/denaihati
  3. Follow Facebook DenaiHati di http://facebook.com/denaihati

 
Hadiah Acer Aspire One yang pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas. Mungkin dengan cara menampalkan banner DenaiHati di sidebar atau sering letakkan link DenaiHati.com dalam setiap entri baru di blog.

Hadiah Acer Aspire One yang kedua pula akan dihadiahkan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula dari bulan Mac, PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ganjaran ruang iklan percuma selama 1 bulan. Kepada BLOG yang rajin mempromosikan contest ‘DENAIHATI’ akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya, maka lebih besarlah hadiahnya.

Sebagai tanda terima kasih daripada DenaiHati, semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi ranking PR4 yang disandang oleh blognya.

Info lanjut mengenai contest:

Tarikh tutup pada jam 11.59pm, 31/12/2010
Keputusan pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest

Contest disponsor oleh:

  • Alansarproperties.com – Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur
  • www.xztly.com – Organising or managing communications, campaigns and events
  • Anisha Online Mall – Pemborong stokin wudhu Malaysia

Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog Denaihati.com. Jom Menang Laptop Acer Aspire One sekarang!!
 


51 Comments

  1. Nadri says

    dah join contest nie..hadiahnya mmg cool..rugi klu tak cuba
    .-= Post terbaru Nadri di blog beliau.. Amaran Daripada PETRONAS =-.

  2. JHafiz says

    anarm, peluang besar nk menang tu. subscriber pon dah ramai. denaihati memang glamer sungguh la. top 10 blogger Malaysia xlama nnti
    .-= Post terbaru JHafiz di blog beliau.. Lomography. Apa itu lomo? =-.

  3. samanosuke_04 says

    fuh!! lame tue kontest nie.. sepanjang 2010.. haha, nanti akhir tahun laa aku join.. bilaa dah nak akhir tahun, gerenti depa semua tak ingat daa kontest nie.. time tuelaa aku mengganas.. hahaha!

  4. Azizuan says

    semoga berhasil..good luck
    p/s: sana sini semua kempen ni..keke
    .-= Post terbaru Azizuan di blog beliau.. Kedah Kalah, Negeri Sembilan Juara Final Piala FA =-.

  5. says

    wahaa… cepat gile buat contest. hadoi ai.
    nko tunggu ah.. aku pon nak join gak lepas
    tenet aku dah ok nanti… hhehehe… akan
    aku pintas dan cantas pada selekoh 35° runcing. hehehe :w00t:
    .-= Post terbaru Kreuger di blog beliau.. Statistik menunjukkan penurunan mendadak. =-.

    • says

      @Kreuger: aku org nombor 2 join contest ni.. terlambat publish sebab dok edit gambar kat atas tu haa.. kalau aku publish awal2, dah tentu dapat RM50 utk peserta pertama.. rugi.. rugi.. huk3 :cwy:

  6. says

    Salam anarm..wah..ade contest baru nie..eden nak torai gak la…:) :wub:
    .-= Post terbaru iqone_dinie di blog beliau.. Emosi Seorang Blogger. =-.

  7. Dauspozi says

    Caya la bro Denaihati tu, selalu memberi… hehe… percuma lak tu… tp aku rasa mcm tak layak je join contest mewah ni, hmmm… (thinking………), ada aku kesah?, aku nak join jugak… tq bro Anarm coz sebarkan contest ni… :biggrin:

    Ingat Hijau : Ingat Daus
    .-= Post terbaru Dauspozi di blog beliau.. Rafiqin Darwisy Menang ABHPP 2010 =-.

    • says

      @Dauspozi: join je.. kan bro denaihati dh ckp, contest ni utk semua blog kecuali forum, komuniti dan website.. kalau rasa ade blog, apa salahnye join.. :happy:

  8. yash says

    huish! adiah besh tapi aku x lyak untuk bersaing dgn korg sume.. T__T
    aku blogspot je.. update sebulan sekali plak tu.. isk3.. :pinch:
    .-= Post terbaru yash di blog beliau.. Shotcut Aplikasi Pilihan =-.

    • says

      @yash: blom ape2 dah cakap tak layak.. huhu.. cuba la dulu.. mane tau ade rezki.. dapat laptop bleh la ko online kat umah 24 jam.. keh3

  9. says

    aku bakal dapat laptop..ahahaha :devil:
    .-= Post terbaru ChuyRy di blog beliau.. Kucing Comel..mcm aku..hahaha..men2 je =-.

  10. Mr.Bintang says

    good luck… sedang membikin entri gak ni.. tp yg entri terbaik tu camne erk? hehe..

  11. MrRollies says

    anarm semoga ko menang haha :D
    :wink:
    .-= Post terbaru MrRollies di blog beliau.. Tips Ketatkan Keselamatan Blog WordPress =-.

    • says

      @MrRollies: mekasih.. blom tentu lagi bleh menang.. ramai lagi yg power2 kat luar sana tu.. blog aku tak power.. tp rezki tak kira tempat, tak kira masa kan.. join jelaa.. mane tau ade peluang walaupun tipis.. :tongue:

  12. Wan Perlis says

    eh bukan kena crita tentang hidup untuk memberi?
    contest plg lama pernah jumpa.hingga hujung tahun

    • says

      @Wan Perlis: entri bebas.. ayat ‘Hidup Untuk Memberi’ tu syarat yg kene tulis time daftar penyertaan, tulis kat commentbox kat entri denaihati tu.. aku takleh nk komen lagi kat situ.. commentluv buat hal.. kene tunggu reset lagi 22 minit.. adehh.. :pinch:

  13. wazy says

    good luck bro :biggrin:
    .-= Post terbaru wazy di blog beliau.. Comment on Convert Genius v3.0 Release by wazy =-.

  14. says

    apa lagi bro, pasang banner kat sidebar la plak…hehe
    .-= Post terbaru mohdisa di blog beliau.. Selamat Hari Lahir Yang Ke-25 =-.

  15. syahirul says

    all da best to encik anarm… hoho.. nanti menang leh la bg aku acer kecik 10″ tu…
    .-= Post terbaru syahirul di blog beliau.. Hadiah untuk diri sendiri =-.

      • syahirul says

        @Anarm, aku tak join kot sbb harapan nak menang terlalu tipis.. blog baru so gugel mmg benci.. hahaha
        .-= Post terbaru syahirul di blog beliau.. Hadiah untuk diri sendiri =-.

Trackbacks

  1. […] anarm (3) […]

  2. […] 2. Anarm.net (PR2) – Denaihati […]

  3. […] 10. Anarm.net […]

  4. […] 10. Anarm.net […]

  5. […] P/s : Saya dapat tahu contest ” Hidup Untuk Memberi ” dari blog ANARM.NET […]