Hadiah Wang Tunai RM40,000 daripada Yeo’s

Peluang menarik dan hebat bagi mereka yang teringin nak menang hadiah wang tunai sebanyak RM40,000! Caranya mudah je, hanya dengan menyertai kontes anjuran Yeo’s Malaysia. Kontes ni sempena kempen “Stay Health with Yeo’s, Lead A Joyful Life” yang membawa konsep hidup sihat dan gembira bersama-sama Yeo’s.

Untuk sertai kontes mudah yang diberi nama “Kontes Video Funderful Yeo’s” ni, setiap peserta perlu merakam video dengan idea yang kreatif dan menggambarkan keseronokan.

Peluang menang wang tunai RM40,000 dengan kontes video funderful yeo's

Boleh ajak kawan-kawan turut serta dalam rakaman video tu dan buat orang yang menontonnya rasa seronok juga. Siapa yang berkebolehan merakam dan edit video memang ada peluang besar untuk menang wang tunai RM40,000. Banyak tu! Boleh guna untuk bajet terbaik 2014.

Jom tengok contoh video yang boleh dijadikan sumber idea dan inspirasi untuk join Kontes Video Funderful Yeo’s ni.

Syarat Peraduan Yeo’s Funderful Video Contest

  • Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas.
  • Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan, sama ada mendaftar sebagai kumpulan (dengan senarai penuh ahli kumpulan) ataupun mendaftar secara individu.
  • Anda boleh menghantar video penyertaan menggunakan online transfer atau emailkan kepada pihak Yeo’s seperti yang termaktub dalam terma dan syarat kontes.
  • Untuk info lebih lanjut tentang kontes ni, sila ke halaman Yeo’s Funderful Video Contest atau hubungi wakil media Yeo’s di talian 03-7787 3553 atau 03-7787 3811. Atau boleh juga email ke publicrelations@yeos.com untuk penerangan lanjut.

Hadiah untuk Pemenang Yeo’s Funderful Video Contest

HADIAH UTAMA :

  • Tempat Pertama – Wang tunai RM20,000 dan Produk Yeo’s
  • Tempat Kedua – Wang tunai RM5,000 dan Produk Yeo’s
  • Tempat Ketiga – Wang tunai RM3,000 dan Produk Yeo’s
  • 7 Hadiah Saguhati – Wang tunai RM1,000 dan Produk Yeo’s

HADIAH ISTIMEWA :

  • Video dengan jumlah tontonan terbanyak akan membawa pulang wang tunai RM5,000

hadiah kontes yeo's funderful video contest

Menarik kan hadiah yang pihak Yeo’s Malaysia tawarkan? Apa tunggu-tunggu lagi? Ajaklah kawan-kawan join kontes ni. Hadiah lumayan giler menanti pemenang.

Yeo’s Funderful Video Contest bermula dari 1 November 2013 hingga 15 December 2013. Gunakan peluang ni untuk serlahkan kreativiti anda dalam seni merakam video. Ajak kawan-kawan, adik-beradik, saudara mara dan semua kenalan anda untuk memeriahkan lagi kontes ni. Peluang untuk menang hadiah RM40,000 macam ni memang rugi kalau tak direbut.

poster kontes video funderful yeo's

http://www.yeos.com.my/funderfulvideocontest


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

26 Comments