Hadiah Wang Tunai RM40,000 daripada Yeo’s

Peluang menarik dan hebat bagi mereka yang teringin nak menang hadiah wang tunai sebanyak RM40,000! Caranya mudah je, hanya dengan menyertai kontes anjuran Yeo’s Malaysia. Kontes ni sempena kempen “Stay Health with Yeo’s, Lead A Joyful Life” yang membawa konsep hidup sihat dan gembira bersama-sama Yeo’s.

Untuk sertai kontes mudah yang diberi nama “Kontes Video Funderful Yeo’s” ni, setiap peserta perlu merakam video dengan idea yang kreatif dan menggambarkan keseronokan.

Peluang menang wang tunai RM40,000 dengan kontes video funderful yeo's

Boleh ajak kawan-kawan turut serta dalam rakaman video tu dan buat orang yang menontonnya rasa seronok juga. Siapa yang berkebolehan merakam dan edit video memang ada peluang besar untuk menang wang tunai RM40,000. Banyak tu! Boleh guna untuk bajet terbaik 2014.

Jom tengok contoh video yang boleh dijadikan sumber idea dan inspirasi untuk join Kontes Video Funderful Yeo’s ni.

Syarat Peraduan Yeo’s Funderful Video Contest

  • Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas.
  • Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan, sama ada mendaftar sebagai kumpulan (dengan senarai penuh ahli kumpulan) ataupun mendaftar secara individu.
  • Anda boleh menghantar video penyertaan menggunakan online transfer atau emailkan kepada pihak Yeo’s seperti yang termaktub dalam terma dan syarat kontes.
  • Untuk info lebih lanjut tentang kontes ni, sila ke halaman Yeo’s Funderful Video Contest atau hubungi wakil media Yeo’s di talian 03-7787 3553 atau 03-7787 3811. Atau boleh juga email ke publicrelations@yeos.com untuk penerangan lanjut.

Hadiah untuk Pemenang Yeo’s Funderful Video Contest

HADIAH UTAMA :

  • Tempat Pertama – Wang tunai RM20,000 dan Produk Yeo’s
  • Tempat Kedua – Wang tunai RM5,000 dan Produk Yeo’s
  • Tempat Ketiga – Wang tunai RM3,000 dan Produk Yeo’s
  • 7 Hadiah Saguhati – Wang tunai RM1,000 dan Produk Yeo’s

HADIAH ISTIMEWA :

  • Video dengan jumlah tontonan terbanyak akan membawa pulang wang tunai RM5,000

hadiah kontes yeo's funderful video contest

Menarik kan hadiah yang pihak Yeo’s Malaysia tawarkan? Apa tunggu-tunggu lagi? Ajaklah kawan-kawan join kontes ni. Hadiah lumayan giler menanti pemenang.

Yeo’s Funderful Video Contest bermula dari 1 November 2013 hingga 15 December 2013. Gunakan peluang ni untuk serlahkan kreativiti anda dalam seni merakam video. Ajak kawan-kawan, adik-beradik, saudara mara dan semua kenalan anda untuk memeriahkan lagi kontes ni. Peluang untuk menang hadiah RM40,000 macam ni memang rugi kalau tak direbut.

poster kontes video funderful yeo's

http://www.yeos.com.my/funderfulvideocontest

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

26 Comments

  1. Kalau ikut kontes ini harus bisa kreatif untuk membuat video, boleh juga tu bagi siapa aja yang berminat..
    Selamat mengikuti :)
    Entri terbaru di blog Rina : Create MySQLi & PHP To Insert, Select, Update, Delete In MySQL Database TableMy Profile

  2. Memang kena cari team yang pandai pasal audio visual untuk contest nie… kalau dapat yang biasa buat short film mengkin ada kelebihan
    Entri terbaru di blog hazman aka species1980 : Review Homestay Suri Puri Suite SHAH ALAMMy Profile

  3. terbaik hadiah lumayan ni, kena ade team baru mantap huhu
    Entri terbaru di blog Khairul Zamri : Cara Beli Rumah LelongMy Profile

  4. kalau la saya pandai bervideo,,, mmg masuk dah,, masalahnya tak pandai,, edit pun tak reti,, kih3
    Entri terbaru di blog muja : Keputusan UPSR adikku Muhammad AmirMy Profile

  5. hadiah memang best…terbaikkk…
    Entri terbaru di blog jaymiee : Awas ! Penggunaan Ubat Nyamuk membahayakan Kesihatan.My Profile

  6. Wow, besar amat ya hadiahnya
    Kalau aku orang Malaysia pasti dah ikutan juga ni, siapa tahu beruntung :)
    Entri terbaru di blog Fauzie : Rackhost : Free Download Premium WordPress Themes For Hosting BusinessMy Profile

  7. Mohd Rasul Abu Hanipah says:

    gud luck pada yg masuk pertandingan ni :)
    Entri terbaru di blog Mohd Rasul Abu Hanipah : Bagaimana Membuat Akaun Email Dengan Menggunakan Domain AndaMy Profile

  8. good luck and salam sukses je brooo
    Entri terbaru di blog Index Apk : Download BBM Untuk Android v1.0.0.72 TerbaruMy Profile

  9. good luck bro :)
    Entri terbaru di blog syaifuddin alias : Tempat Menarik Malaysia 2014My Profile

  10. masyuk la siapa yang menang nanti…=)
    Entri terbaru di blog papa mifz : Naik Beca di MelakaMy Profile

  11. Memang lumayan hadiah dia. Nasib baik aku xbrp minat hasilkan video huhu.

  12. peluang baik jangan dilepaskan gitu sahaja, hadiahnya memang mempersonakan…
    Entri terbaru di blog Denaihati : Panduan Membeli Secara Online Tiket Kapal Terbang AirAsiaMy Profile

  13. jadi ingat boni yang rajin buat video dengan gangnya, selamat berkontes buat semua sahabat
    Entri terbaru di blog munir ardi : Makanan-Makanan yang menjadi Pemicu Penyakit JantungMy Profile

  14. ada team baru syok buat video ni…
    Entri terbaru di blog blogger lelaki : Lelaki Vs Perempuan : Dalam Bab BelajarMy Profile

  15. betul tu nk wat video ni kena ada team baru syok
    Entri terbaru di blog blogger lelaki : Lelaki Vs Perempuan : Dalam Bab BelajarMy Profile

  16. Tips nak menang: Buat video sehabis seksi… Hahahaha…
    Entri terbaru di blog Izzuddin Fauzi : Wordless Wednesday: PosLaju Dijamin Sampai EsokMy Profile

  17. hadiah meriah dan cabaran menarik..kn pikir sedalam2nya ni..hehe
    Entri terbaru di blog JMR : Video: IRON BABY – Cara Elak Penderaan Kanak-kanakMy Profile

  18. Macam best je contest nih
    Entri terbaru di blog Cetusan Suara : Testing BlogIt!My Profile

  19. tang buat video tu masalah – kamera cikai jer ada.. haha
    Entri terbaru di blog Farzli : Berbaloikah telefon pintar untuk berblog ?My Profile

  20. Buat video memang den lomah. :-)

  21. Hoho.. besar hadiahnya.. gd luck bos
    Entri terbaru di blog nurmisnan : Innovation that matters to you by PhilipsMy Profile

  22. Jom buat team.huhu

  23. saya mesti join,,, Yeayyyy