Contest iPad dan iPad Mini anjuran Weeclicks

Satu contest mudah anjuran Weeclicks menawarkan hadiah berupa iPad dan iPad Mini untuk pemenang yang bertuah. Contest bermula 20 April 2013 sehingga 31 Mei 2013.

menang ipad mini weeclicks

*Tertakluk kepada syarat-syarat.

Syarat-Syarat Contest iPad dan iPad Mini

Syarat-syarat yang melayakkan korang untuk join contest Weeclicks ni adalah seperti berikut:

  • Mestilah warganergara Malaysia atau pemastautin tetap di Malaysia.
  • Berumur melebihi 18 tahun.
  • Pemenang akan dipilih oleh Weeclicks Network Sdn. Bhd. (Keputusan adalah muktamad)
  • Pemenang akan diumumkan di www.weeclicks.com.my dan www.facebook.com/weeclicks pada 18 Jun 2013.
  • Pemenang akan dihubungi melalui email.
  • Penganjur berhak membatalkan kelayakan peserta yang tidak mempunyai entri lengkap.
  • Penganjur juga berhak menggantikan mana-mana hadiah dengan hadiah yang sama nilai pada bila-bila masa tanpa notis.
  • Semua hadiah tidak boleh dipindah milik, dikembalikan atau ditukar ganti.

Cara Untuk Menang iPad dan iPad Mini

Untuk menang hadiah iPad dan iPad Mini, apa yang perlu dibuat adalah:

  • Daftarkan diri di www.weeclicks.com.my
  • Like fan page Weeclicks di facebook.com/weeclicks
  • Habiskan ayat ini: “Saya suka berkongsi di internet kerana…………….” (ayat paling kreatif akan menang)
  • Emailkan ayat tu ke “win@weeclicks.com.my” beserta nama pengguna.

HADIAH UTAMA:
iPad with Retina Display (iPad 4th Generation)
HADIAH BLOGGER:
Mini iPad
HADIAH SAGUHATI:
5 x RM50

Jom rebut hadiah blogger – iPad Mini. Daftar sekarang di www.weeclicks.com.my.

Note: Penting! Tingkatkan peluang untuk menangi hadiah dengan berkongsi kempen dalam portal Weeclikcs!

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

13 Comments

  1. Dah join, dah email … dan dah diterima penyertaan … panjang ooo tulis, macam tulis surat kat wakil rakyat suruh bina jalan 3 lorong …. tak tahu leh menang ke tak, kalau menang ..alhamdulillah … rezeki …

    Jika dapat, nak simpan dalam peti besi … anak2 kalau pakat jumpa mesti jadi ‘belacan’ ….
    Entri terbaru di blog Panduan Blogger Blogspot : Percuma Seminar Fesbuk Power 2013My Profile

  2. haha.. wife aku dah suruh join haritu… kot-kot ada rezeki ke….
    Entri terbaru di blog Melastik Bintang Yang Hensem : Tagline Blog Melastik BintangMy Profile

  3. Herm, susah jugak ni nak menang.

    Tapi takpe, saya cuba buat yang terbaik bagi menang. ;)

    Saudara Anarm doakan ya. ;)
    Entri terbaru di blog Asyrof Asri : Wordless Friday – Mahasiswa Pilih Siapa?My Profile

  4. ada jugak contest ni kat sini..nanti ada masa saya nk join gak…
    Entri terbaru di blog Hafizul : Dilema Suami Dalam KesempitanMy Profile

  5. nak reka ayat pemikat ni yg payahnye :)
    Entri terbaru di blog auc : Maziya vs Kelantan | AFC Cup 2013My Profile

  6. wow..mcm best je..nak karang ayat paling memikat hati le.. :)
    Entri terbaru di blog ecadwinkyasha : Kisah Malam Jumaat GuaMy Profile

  7. gadjet idaman ramai tuh…
    Entri terbaru di blog papa mifz : Mandi Manda Pada Usia 2 tahun 6 bulanMy Profile

  8. susah nak menang nih..
    Entri terbaru di blog titan : Senaman kardio dapat hilangkan perut buncit dan kuruskan badan.My Profile

  9. nak join jgk la… mcm ne dia tau kita bloggerk
    Entri terbaru di blog Hanif Menhad : Cara-Cara Menyimpan Bukti Pendaftaran Tempat Mengundi Anda Dengan Print ScreenMy Profile

  10. macam best je syarat dia
    Entri terbaru di blog lewisdotmy : U Mobile Starts Samsung Galaxy S4 Registration of InterestMy Profile