Contest iPad dan iPad Mini anjuran Weeclicks

Satu contest mudah anjuran Weeclicks menawarkan hadiah berupa iPad dan iPad Mini untuk pemenang yang bertuah. Contest bermula 20 April 2013 sehingga 31 Mei 2013.

menang ipad mini weeclicks

*Tertakluk kepada syarat-syarat.

Syarat-Syarat Contest iPad dan iPad Mini

Syarat-syarat yang melayakkan korang untuk join contest Weeclicks ni adalah seperti berikut:

  • Mestilah warganergara Malaysia atau pemastautin tetap di Malaysia.
  • Berumur melebihi 18 tahun.
  • Pemenang akan dipilih oleh Weeclicks Network Sdn. Bhd. (Keputusan adalah muktamad)
  • Pemenang akan diumumkan di www.weeclicks.com.my dan www.facebook.com/weeclicks pada 18 Jun 2013.
  • Pemenang akan dihubungi melalui email.
  • Penganjur berhak membatalkan kelayakan peserta yang tidak mempunyai entri lengkap.
  • Penganjur juga berhak menggantikan mana-mana hadiah dengan hadiah yang sama nilai pada bila-bila masa tanpa notis.
  • Semua hadiah tidak boleh dipindah milik, dikembalikan atau ditukar ganti.

Cara Untuk Menang iPad dan iPad Mini

Untuk menang hadiah iPad dan iPad Mini, apa yang perlu dibuat adalah:

  • Daftarkan diri di www.weeclicks.com.my
  • Like fan page Weeclicks di facebook.com/weeclicks
  • Habiskan ayat ini: “Saya suka berkongsi di internet kerana…………….” (ayat paling kreatif akan menang)
  • Emailkan ayat tu ke “win@weeclicks.com.my” beserta nama pengguna.

HADIAH UTAMA:
iPad with Retina Display (iPad 4th Generation)
HADIAH BLOGGER:
Mini iPad
HADIAH SAGUHATI:
5 x RM50

Jom rebut hadiah blogger – iPad Mini. Daftar sekarang di www.weeclicks.com.my.

Note: Penting! Tingkatkan peluang untuk menangi hadiah dengan berkongsi kempen dalam portal Weeclikcs!


13 Comments

  1. says

    Dah join, dah email … dan dah diterima penyertaan … panjang ooo tulis, macam tulis surat kat wakil rakyat suruh bina jalan 3 lorong …. tak tahu leh menang ke tak, kalau menang ..alhamdulillah … rezeki …

    Jika dapat, nak simpan dalam peti besi … anak2 kalau pakat jumpa mesti jadi ‘belacan’ ….
    Entri terbaru di blog Panduan Blogger Blogspot : Percuma Seminar Fesbuk Power 2013My Profile