Cendol dan Rojak

Cendol dan Rojak

Lokasi: Seksyen 4 Tambahan, Bandar Baru Bangi.

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

15 Comments

  1. jauh la pulak…
    tp memang sedap makan tepi jalan ni….hehe :biggrin:
    Jom baca entri terbaru di blog nubieo – Protecting Your Web PrivacyMy Profile

  2. setahun yg lepas rajin lah juga rehat di luar makan cendol dgn rakan2. tp sejak semuanya bertukar dept dan berhenti kerja. aktiviti ini terhenti.
    Jom baca entri terbaru di blog Ladfe Amir – Dulu Tiada PTPTNMy Profile

  3. sedap ke cendol kat sini? dah lama jugak tak pekena cendol.
    Jom baca entri terbaru di blog khairil – Penjara Paling Mewah Di Dunia (17 Gambar)My Profile

  4. belanja aku cendol wehh..
    Jom baca entri terbaru di blog titan – Anda dapat backlink PR3 dari blog saya.My Profile

  5. tengah2 panas macam ni memang sedap pekena cendol. Apa yang special cendol dekat seksyen 4 ni?
    Jom baca entri terbaru di blog nfaizh17 – Guidelines To Find Cheap Clothes And Clothes ShopsMy Profile

  6. Misz Mieza says:

    Kalau kat area Ipoh ni ada satu tempat jer setakat ni cendol paling best pernah makan.. Kat area2 nak ke Rapat Setia.. Panas2 ni dapat pekena cendol syorga gak nih.. =)
    Jom baca entri terbaru di blog Misz Mieza – NIVEA Pure & Natural Cover Photo ContestMy Profile

  7. Misz Mieza says:

    Kalau kat area Ipoh ni ada satu tempat jer setakat ni cendol paling best pernah makan.. Kat area2 nak ke Rapat Setia.. Panas2 ni dapat pekena cendol syorga gak nih.. =)
    Jom baca entri terbaru di blog Misz Mieza – NIVEA Pure & Natural Cover Photo ContestMy Profile

  8. cendol dan rojak ibarat lagu dan irama…:)
    Jom baca entri terbaru di blog papa mifz – Kabinet Dapur MurahMy Profile

  9. Cendol dan rojak tidak boleh dipisahkan. :-)
    Jom baca entri terbaru di blog akubiomed – Wordless Wednesday – Cek NuffnangMy Profile

  10. Anak saya suka sekali cendol kalau istri malahan suka rujak
    Jom baca entri terbaru di blog Blog Keperawatan – Waspadai DemensiaMy Profile

  11. dulu biasa gak pekena camni
    bestt oooo