Cara Elak WiFi Kena Curi

Cara elak WiFi kena curi

Harap-harap menjadi.. #WordlessWednesday

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

25 Comments

  1. saya pun dan guna taktik ni. Letak nama Wifi saya sebagai “Virus downloading..”

  2. haha…isi nama virus.. okay jugak
    Jom baca entri terbaru di blog syaifuddin alias – RM10/Bulan Pengomen Tegar Blog Syaifuddin AliasMy Profile

  3. terbaek nme wireless tu..ahaha
    Jom baca entri terbaru di blog Katak Comel – LIVE STREAMING MALAYSIA VS IRAQ 1 FEBRUARI 2013My Profile

  4. maknanya dah boleh pakai la kalau nama WiFi mcm tu :D
    Jom baca entri terbaru di blog Shahrul – Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013My Profile

  5. uih, bagus ni… nak try la.. haha..kot2 la ade yg berminat nak curik..
    Jom baca entri terbaru di blog fiezaradzi – Lavabo SifonuMy Profile

  6. salam..
    ermm..thanks for that ideas
    Bro..memang bernas betul..
    saya pun nak buat juga :tongue:
    Jom baca entri terbaru di blog Bro Zulkbo – Bilik Hotel Termahal Di Dunia (Gambar)My Profile

  7. teknik terbaru ke macam mana ni??hehehe..menarik tapi tak tau nak buat..
    Jom baca entri terbaru di blog Sharafie – Koleksi Cerita Seram : Misteri Bilik Nombor 8My Profile

  8. hahahah idea yg menarik ni :)
    Jom baca entri terbaru di blog auc – Wordless Wednesday 42 | Salah MataMy Profile

  9. ha3 kreatif!..semua hijau menyala tu, memang ada rasa nak tekan juga lah.
    Jom baca entri terbaru di blog Sya Isya – HARGA EMAS 2013: HARGA EMAS DIJANGKA CECAH AS1,800 SEAUNMy Profile

  10. Hehehe… Mantap gak… Tapi kalau dah pencuri wifi tegar, dia tak kisah pun bebenda camtu… Hehehhe

  11. Menakutkan. :-)
    Jom baca entri terbaru di blog akubiomed – Wordless Wednesday – Bangau Oh BangauMy Profile

  12. kah kah kahhhh…. bijak! :cheerful:
    Jom baca entri terbaru di blog KiD – Wordless Wednesday | Golden Crab Claw PizzaMy Profile

  13. nanti bagi report unidentified MAC address asing seminggu kemudian, macam menarik muehehe
    Jom baca entri terbaru di blog zalawajik – Speedlight Art ? Randomly BoredMy Profile