Cara Elak WiFi Kena Curi

Cara elak WiFi kena curi

Harap-harap menjadi.. #WordlessWednesday

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

25 Comments

  1. saya pun dan guna taktik ni. Letak nama Wifi saya sebagai “Virus downloading..”

  2. haha…isi nama virus.. okay jugak
    Entri terbaru di blog syaifuddin alias : RM10/Bulan Pengomen Tegar Blog Syaifuddin AliasMy Profile

  3. terbaek nme wireless tu..ahaha
    Entri terbaru di blog Katak Comel : LIVE STREAMING MALAYSIA VS IRAQ 1 FEBRUARI 2013My Profile

  4. maknanya dah boleh pakai la kalau nama WiFi mcm tu :D
    Entri terbaru di blog Shahrul : Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013My Profile

  5. uih, bagus ni… nak try la.. haha..kot2 la ade yg berminat nak curik..
    Entri terbaru di blog fiezaradzi : Lavabo SifonuMy Profile

  6. salam..
    ermm..thanks for that ideas
    Bro..memang bernas betul..
    saya pun nak buat juga :tongue:
    Entri terbaru di blog Bro Zulkbo : Bilik Hotel Termahal Di Dunia (Gambar)My Profile

  7. teknik terbaru ke macam mana ni??hehehe..menarik tapi tak tau nak buat..
    Entri terbaru di blog Sharafie : Koleksi Cerita Seram : Misteri Bilik Nombor 8My Profile

  8. hahahah idea yg menarik ni :)
    Entri terbaru di blog auc : Wordless Wednesday 42 | Salah MataMy Profile

  9. ha3 kreatif!..semua hijau menyala tu, memang ada rasa nak tekan juga lah.
    Entri terbaru di blog Sya Isya : HARGA EMAS 2013: HARGA EMAS DIJANGKA CECAH AS1,800 SEAUNMy Profile

  10. Hehehe… Mantap gak… Tapi kalau dah pencuri wifi tegar, dia tak kisah pun bebenda camtu… Hehehhe

  11. Menakutkan. :-)
    Entri terbaru di blog akubiomed : Wordless Wednesday – Bangau Oh BangauMy Profile

  12. kah kah kahhhh…. bijak! :cheerful:
    Entri terbaru di blog KiD : Wordless Wednesday | Golden Crab Claw PizzaMy Profile

  13. zalawajik says:

    nanti bagi report unidentified MAC address asing seminggu kemudian, macam menarik muehehe
    Entri terbaru di blog zalawajik : Speedlight Art ? Randomly BoredMy Profile