Cabaran Makan Domino’s Pizza

Tengahari tadi member sepejabat balik dari meeting di rumah big boss, dia bawa berkotak-kotak Domino’s Pizza. Mesti big boss belanja diorang makan pizza lepas meeting tadi. Aku tak dapat join sebab ada kerja nak kena buat.

cabaran makan pizza domino

Nasib baik aku tak keluar lunch lagi tadi. Perut pun memang tengah lapar. Alhamdulillah rezeki hari ni dapat makan Domino’s Pizza.. Pizza kegemaran aku.

Oleh sebab diorang semua dah kenyang, Pizza Domino ni aku hadap sorang-sorang kat ofis. Tapi confirm tak habis makan. Banyak ni. Boleh bawa balik makan kat rumah pulak kot.

Tentang Penulis

Pengasas blog Anarm.Net. Seorang pereka grafik dan laman web. Untuk jemputan event, review produk, food review, advertorial dan segala yang berkaitan, hubungi melalui email : hello@anarm.net


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

*

CommentLuv badge

32 Comments

  1. benar-benar rizki yang sangat bagus tuh!!!
    Jom baca entri terbaru di blog hanari – Kanker Darah Pada AnakMy Profile

  2. Hai salam perkenalan rakan maya ya :)

    Huhuhu dah lama juga ni tak pekena pizza domino, last dlu rasanya tahun 2011..tu pun officemate yang belanja.. haha :)
    Jom baca entri terbaru di blog Shakira – Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30My Profile

  3. fuhhhhh dah lama mak dara tak makan pizza huhuhu

  4. sedap je nampak pizza tu, tapi tekak aku memang tak berapa boleh terima benda ni.
    Jom baca entri terbaru di blog Pyan Shafii – Rawatan Dengan BismillahMy Profile

  5. aduhh, ni yang sedap nih, dah la aku pun dah lama x pekena domino nih
    Jom baca entri terbaru di blog Juan – Mahasiswa dan Affiliate – Lubuk Yang Belum TergaliMy Profile

  6. Hurmmm…ingatkan ada pertandingan makan la tadi … tapi dominos nie nipis jee… so boleh je nak abiskan regular sensorang makan
    Jom baca entri terbaru di blog hazman aka species1980 – HAZMAN vs FOOD – Kenny Rogers LOTS OF LAMB ( LOL )My Profile

  7. ni gua dah lapar… hahahaha dominos satu!
    Jom baca entri terbaru di blog nizam ijam – Cara Mudah Untuk BerFesyen Bagi LelakiMy Profile

  8. Makan percuma. Masuk sahaja selagi boleh. :-)

  9. aku tak suka sangat domino lebih suka pizza hut huhu
    Jom baca entri terbaru di blog Khairul Zamri – Langkah-Langkah Membina Pendapatan PasifMy Profile

  10. Pergh! Sedap nih. Kat Pantai Timur macam mustahil jer jumpa Dominos. Turun KL jer boleh melantak selalu :)
    Jom baca entri terbaru di blog Firdaus Azizi – Hati-hati Bila Memilih Collagen!My Profile

  11. Pasti nikmat ni pizza-nya hingga anda share ke blog ini, saya jadi pengen makan pizza…
    Jom baca entri terbaru di blog Rina – How To Create Dynamic Website Page URLs With PHP ScriptMy Profile

  12. tak pernah try dominos.insyaAllah nak cuba dlm masa tdekat…hehehe
    Jom baca entri terbaru di blog Farisya Anastasyia – Rezeki dengan wordpressMy Profile

  13. untung lah orang tu, ada big boss, hehe

  14. pendapat peribadi aku…dominos lg sedap dari pizza hut
    Jom baca entri terbaru di blog blogger lelaki – Wordless Wednesday #2 Datang Musim BercintaMy Profile

  15. pada saya, dominos pizza sekarang lebih sedap daripada pizza hut…tak tau kenapa…mungkin bahan yang digunakan lebih fresh daripada pizza hut kot…
    Jom baca entri terbaru di blog Farid Adam – Wordless Wednesday – Malaysia’s Most Wanted PersonMy Profile

  16. Bestnya dapat makan Dominos Pizza… Dah lama tak makan benda alah ni.. Maklumlah dekat Sabak Bernam tak ada Dominos Pizza… huhuhu…
    Jom baca entri terbaru di blog Anuar – Harga minyak naik, Gaji RM6000 sukar nak Beli Rumah?? Sifu Rumah Lelong ada jawapannya…My Profile

  17. Tak pernah lagi rasa domino pizza, Biasanya hanya makan pizza hut. Sedap ke rasanya..apa beza dengan pizza hut?
    Jom baca entri terbaru di blog Mohd Shubhi – Jenis perniagaan yang bagus sekarangMy Profile

  18. sedapnyee..lama x mkn domino..
    Jom baca entri terbaru di blog syu90 – Giveaway Butik Comel CollectionMy Profile

  19. Tekak Bro agak susah nak terima Pizza Dominos.. tak xtahu kenapa.
    Jom baca entri terbaru di blog Bro Framestone – 10 Entry Popular Blog Bro Framestone – September 2013My Profile

  20. Rezeki tu bro.. Nasib tak keluar makan lagi. memang jimat la kan dapat makan pizza free.
    Jom baca entri terbaru di blog Hazmin Hamudin – Wordless Wednesday | Sila Tutup MataMy Profile

  21. ceit…terliur aku dibuatnya…nak kena p beli gak la cmni…
    Jom baca entri terbaru di blog Mohd Isa – Hilangkan Jerawat Dalam Satu MalamMy Profile

  22. tak tahulah kenapa. aku still suka pizza hut.
    Jom baca entri terbaru di blog titan – Bayaran Komisen ke 7 dari Jomniaga.My Profile

  23. pizza hut pernah makan yang nie aku tak pernah try lagi..
    Jom baca entri terbaru di blog Bahrain – Wifi Lembab Jadi LajuMy Profile

  24. serius buat saya lapar bila tengok Domino’s Pizza…..
    Jom baca entri terbaru di blog sukma – Wordless Wednesday # 31My Profile