Cabaran Makan Domino’s Pizza

Tengahari tadi member sepejabat balik dari meeting di rumah big boss, dia bawa berkotak-kotak Domino’s Pizza. Mesti big boss belanja diorang makan pizza lepas meeting tadi. Aku tak dapat join sebab ada kerja nak kena buat.

cabaran makan pizza domino

Nasib baik aku tak keluar lunch lagi tadi. Perut pun memang tengah lapar. Alhamdulillah rezeki hari ni dapat makan Domino’s Pizza.. Pizza kegemaran aku.

Oleh sebab diorang semua dah kenyang, Pizza Domino ni aku hadap sorang-sorang kat ofis. Tapi confirm tak habis makan. Banyak ni. Boleh bawa balik makan kat rumah pulak kot.


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

32 Comments