10 Blogger Terpilih Review Ninetology U9X1

Nampaknya aku tak terpilih untuk program review Ninetology U9X1. Tapi orang Ninetology cakap kat aku “Soooonnn soooonnn“. Adakah masih ada peluang untuk aku terpilih dalam program review ni? Aku menanam harapan yang tinggi untuk review smartphone Ninetology U9X1. Kalau tak dapat review U9X1, dapat U9Z1 Plus pun boleh. Hehe..

10 bloggers ninetology review program u9x1

Tahniah kepada 10 orang blogger yang dah terpilih dalam Program Blogger Review untuk smartphone model Ninetology U9X1. Nantikan review daripada mereka tentang smartphone Ninetology U9X1 yang akan dibuat perbandingan dengan smartphone jenama lain.

10 Blogger Terpilih untuk Review Ninetology U9X1

  1. winniekepala.com (Winnie Chen) – U9X1, Samsung S4 mini
  2. wendypua.com (Wendy Pua) – U9X1, Sony Xperia Z Ultra
  3. goldfries.com (Brian Chong) – U9X1, Lenovo k900
  4. faizalpj.com (Faizal Annuar) – U9X1, Samsung S3
  5. mrjocko.com (Rosmadi / MrJocko) – U9X1, Samsung Note 2
  6. ashley-yeen.com (Ashley Yeen) – U9X1, HTC One
  7. vernonchan.com (Vernon) – U9X1, HTC Butterfly S
  8. quachee.com (Quah Cheng Eng) – U9X1, LG Optimus G Pro E985
  9. bit.ly/1fd7jt5 (Dayang Melati) – U9X1, Samsung Galaxy S4
  10. klgadgetguy.com (Warren) – U9X1, Samsung Mega 6.3

Ninetology U9 Series Road Show

Bermula 26 Ogos sehingga 1 September 2013, Ninetology mengadakan U9 Series Road Show bertempat di Low Yat Plaza, Kuala Lumpur. Siapa berminat nak tengok dan cuba sendiri 3 model smartphone Ninetology U9 yang terbaru bolehlah pergi ke sana.


POLISI KOMEN : Sila komen dengan menggunakan bahasa yang sopan dan ejaan yang boleh difahami. Pihak ANARM.NET tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca di setiap artikel yang diterbitkan. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pembaca sepenuhnya. Komen berbentuk SPAM akan dibuang serta merta.

Kongsikan Komen / Pendapat Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

30 Comments