2 Akaun WhatsApp dalam 1 Phone (Android)

OGWhatsApp 2 nombor WhatsApp dalam 1 phone

2 akaun WhatsApp dalam 1 phone. Macam mana nak buat? Benda ni dah lama aku fikir sejak guna smartphone Lenovo S930. Lenovo S930 ni dual sim, boleh masuk 2 simkad dalam 1 phone. Tapi hanya satu nombor je yang boleh guna untuk WhatsApp. Nombor satu lagi walaupun dah ada akaun WhatsApp tapi tak boleh guna […]

Rumah Tiada Infrastruktur TM Streamyx

Tamat perkhidmatan TM Streamyx

Kecewa rasanya bila dapat tahu rumah baru aku tiada infrastruktur TM Streamyx. Lepas berurusan di TMpoint hari tu, 2 minggu lebih aku tunggu untuk pindahkan line telefon dan Streamyx ke rumah baru aku. Rupanya sampai sini saja aku gunakan perkhidmatan internet Streamyx daripada TM. Semasa buat permohonan untuk pindah Streamyx, staf TMpoint beritahu sistem tak […]

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Contest Cabaran iPhone 5s anjuran Denaihati.com

Cabaran iPhone 5s anjuran Denaihati.com dah bermula. 3 unit iPhone 5s akan menjadi milik 3 blogger. Milik siapa? Dah tentu milik blogger yang berusaha sedaya upaya dan bersungguh-sungguh untuk dapatkan gajet impian setiap blogger ni. Jadi, kenalah rebut peluang hebat ini dan bersaing dengan rakan-rakan blogger yang lain. Mesti ramai blogger yang akan join contest […]

Beli Simkad Altel

Simkad ALTEL

Baru saja order nombor Altel untuk dicuba. Dapat jugak beli simkad Altel setelah 3 – 4 hari mencari orang yang jual melalui internet. Senang sikit beli secara online dah tak perlu keluar cari kedai yang ada jual simkad Altel. Ramai cakap susah nak cari kedai yang jual simkad Altel ni. Nasib baik ada pilihan untuk […]