Komisen Ke 5 dari Mobicow

Buat duit online Mobicow

Bayaran komisen ke 5 dari Mobicow dah masuk dalam akaun PayPal. Alhamdulillah. Memang sangat mudah buat duit dengan Mobicow ni. Setiap bulan mesti dapat hasilnya. Best! Rugi siapa tak guna Mobicow. Cuma berapa banyak boleh dapat tu bergantung pada trafik blog kita juga, iaitu trafik melalui mobile sebab Mobicow ni program pengiklanan untuk mobile (smartphone). […]

Tutup Akaun Astro, Boring Asyik Ulang Cerita Sama

Tutup akaun Astro

Aku dah nak tutup akaun Astro sebab dah boring asyik tengok cerita sama je berulang-ulang kali. Bayar bil langganan setiap bulan untuk tengok ulangan cerita yang sama rasa tak berbaloi dan membazir duit je. Dah la bil makin mahal. Sekarang ni tinggal lebih kurang seminggu saja lagi sebelum akaun Astro kat rumah aku akan ditamatkan […]

DISA – Aplikasi Untuk 2 Akaun WhatsApp Bagi Pengguna Smartphone Dual Sim

DISA BETA

Ramai pengguna smartphone sekarang ni menggunakan phone jenis dual-sim yang boleh masukkan 2 simkad dalam 1 phone. Oleh sebab ada 2 nombor, dah tentu pengguna nak kedua-dua nombor tu boleh digunakan terutamanya untuk WhatsApp. Tapi aplikasi WhatsApp hanya membenarkan 1 akaun atau 1 nombor sahaja digunakan dalam 1 phone. Aku pernah tulis tentang aplikasi OGWhatsApp […]

Tayar Kereta Merekah Bila-Bila Masa Boleh Meletup, Pecah

Keadaan tayar kereta Alza yang merekah

Balik kampung cuti raya cina hari tu kereta Alza aku terpaksa tukar tayar baru sebab tayar dah merekah teruk. Patut la masa tengah drive nak balik kampung di Pasir Mas aku rasa steering berat semacam je. Jumpa kawasan RnR aku terus berhenti. Bila aku check tayar depan bahagian pemandu, tengok dia punya merekah memang menakutkan. […]

Komisen Ke 4 dari Mobicow

Mobicow - Buat Duit USD

Yeayy.. Dapat lagi. Komisen ke 4 dari Mobicow dah masuk akaun PayPal. Komisen Mobicow bulan ni aku dapat $21.13 USD. Alhamdulillah. Jadi, jumlah komisen keseluruhan yang aku dah terima daripada program pengiklanan Mobicow ni adalah sebanyak $63.24 USD. Masih terkumpul dalam akaun PayPal. Kalau tukar ke RM akan jadi RM226.61 ikut kadar tukaran mata wang […]