Komisen Ke 3 dari Mobicow

Buat duit dengan Mobicow

Bayaran komisen ke 3 dari Mobicow dah pun masuk dalam akaun PayPal pukul 3 pagi tadi berdasarkan rekod transaksi di PayPal. Alhamdulillah, walaupun komisen Mobicow kali ni kurang sikit berbanding komisen bulan lepas. Komisen Mobicow bulan ni dapat $16.16 USD je, menjadikan jumlah komisen keseluruhan yang aku dah terima daripada program pengiklanan Mobicow ni sebanyak […]

Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad

“Jom aktifkan Mykad“, kata kawan aku beberapa tahun lalu. Masa tu aku tak pernah dengar tentang aktifkan mykad dan untuk tujuan apa. Jadi, aku malas sangat nak layan dan malas nak ambil tahu. Beberapa hari lepas aku keluar jumpa dengan pelanggan simkad ONEXOX yang aku jual. Tengah rancak berborak tiba-tiba keluar topik tentang aktifkan Mykad. […]

Cara Setting Domain .MY Untuk Blogspot Menggunakan Cloudflare

Cara setting domain .MY untuk blogspot menggunakan Cloudflare

Ada beberapa orang rakan baru dapat domain .my percuma daripada MYNIC tanya aku macam mana nak setting untuk guna domain tu di blogspot. Aku pun tak tahu sangat sebenarnya nak setting domain .my untuk blogspot. Kalau ada webhosting tu aku tahu lah macam mana nak buat. Blogger pakar SEO beritahu boleh guna Cloudflare untuk setting […]

Komisen Ke 2 dari Mobicow

Buat duit dengan Mobicow

Bayaran komisen kedua dari Mobicow dah masuk dalam akaun paypal. Komisen bulan ni dapat lebih banyak berbanding komisen pertama bulan lepas. Alhamdulillah. Bulan lepas dapat $5.97 USD. Bulan ni meningkat jadi $19.98 USD. Banyak jugak tu. Bulan depan mungkin akan meningkat lagi.

8 Sebab Kenapa Perlu Bertukar ke Prepaid ONEXOX

8 sebab kenapa perlu bertukar ke prepaid ONEXOX

Pernah tak anda rasa tertipu dengan telco sekarang? Call sekejap tapi kena caj mahal. Bila call tak dapat, masuk ‘voicemail’ pun kredit kena tolak banyak. Speed internet pun slow. Bila habis kuota, kredit kena tolak. Bila terhidupkan internet pun kredit kena tolak jugak. Kalau kredit banyak lagi tapi tempoh sah kredit dah tamat, tak boleh […]