Tayar Kereta Merekah Bila-Bila Masa Boleh Meletup, Pecah

Keadaan tayar kereta Alza yang merekah

Balik kampung cuti raya cina hari tu kereta Alza aku terpaksa tukar tayar baru sebab tayar dah merekah teruk. Patut la masa tengah drive nak balik kampung di Pasir Mas aku rasa steering berat semacam je. Jumpa kawasan RnR aku terus berhenti. Bila aku check tayar depan bahagian pemandu, tengok dia punya merekah memang menakutkan. […]

Komisen Ke 4 dari Mobicow

Mobicow - Buat Duit USD

Yeayy.. Dapat lagi. Komisen ke 4 dari Mobicow dah masuk akaun PayPal. Komisen Mobicow bulan ni aku dapat $21.13 USD. Alhamdulillah. Jadi, jumlah komisen keseluruhan yang aku dah terima daripada program pengiklanan Mobicow ni adalah sebanyak $63.24 USD. Masih terkumpul dalam akaun PayPal. Kalau tukar ke RM akan jadi RM226.61 ikut kadar tukaran mata wang […]

LetsMasak – Kongsi Resipi, Kumpul Point dan Tebus Wang Tunai

Lets Masak

Let’s Masak – satu laman web menarik yang aku baru tahu kewujudan dia. Apa yang best dengan laman web LetsMasak ni adalah ianya merupakan sebuah laman web komuniti yang unik di mana kita boleh menghantar resipi harian beserta gambar dengan mudah, dengan cara yang lebih menarik dan teratur. Kita boleh mengakses pelbagai resipi melalui laman […]

Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015 – Adakah blog Anarm.net ni layak masuk dalam senarai? Rasanya macam tak layak sebab tak cukup kriteria sebagai blog yang terbaik. Huhu. Bukan senang nak dapat gelaran “Malaysia Best Blog” tu. BEST BLOG, iaitu blog yang terbaik atau paling baik. Banyak kriteria yang perlu diambil kira sebelum sesebuah blog tu layak […]

Komisen Ke 3 dari Mobicow

Buat duit dengan Mobicow

Bayaran komisen ke 3 dari Mobicow dah pun masuk dalam akaun PayPal pukul 3 pagi tadi berdasarkan rekod transaksi di PayPal. Alhamdulillah, walaupun komisen Mobicow kali ni kurang sikit berbanding komisen bulan lepas. Komisen Mobicow bulan ni dapat $16.16 USD je, menjadikan jumlah komisen keseluruhan yang aku dah terima daripada program pengiklanan Mobicow ni sebanyak […]